|
|
|
|
123,13zł |
|
|
Barszcz czerwony Knorr zachwyca tradycyjnym smakiem i kolorem. Jako jedyny dostępny w sprzedaży barszcz czerwony nie zawiera wzmacniaczy smaku. Dodany jako przyprawa pogłębi smak i nada intensywny kolor Twojego autorskiego barszczu. Idealny do stosowania również jako baza do zup. Zapewnia możliwość samodzielnego wykończenia i nadania regionalnego charakteru, dzięki uniwersalnej, otwartej recepturze. Bez garniszu i widocznego tłuszczu. Zawiera najwyższą na rynku zawartość ekstraktu z buraków czerwonych (w ramach oferty produktów sypkich dla gastronomii).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
152,74zł |
|
|
Wydajność 233 litry. Optymalna w smaku i poziomie soli baza do stworzenia własnego rosołu wołowego, a także różnego rodzaju zup, jako przyprawa znakomicie sprawdzi się przy przyrządzaniu sosów i gulaszu; rosół jest czysty, klarowny, o złocistym kolorze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
92,47zł |
|
|
Wydajność: 5 litrów. Unikalny, kremowy sos z kawałkami brokułów, przyrządzony z kombinacji serów blue, twardych i Cresceneza. Idealny do wszelkiego rodzaju mięs, ryb, warzyw oraz dań kuchni włoskiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
92,67zł |
|
|
Wydajność: 4 litry. Klasyczny sos pomidorowy z aromatycznym bukietem przypraw ziołowych, doskonały do makaronów i zapiekanek, może byż także stosowany jako sos do pizzy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
60,67zł |
|
|
Wydajność 6 litrów. Wyśmienicie nadaje się do przygotowania oryginalnej, bardzo popularnej sałatki greckiej, jak i innych sałatek gdzie używany jest sos vinegrette. Stanowi perfekcyjną kompozycję bukietu ziół, przypraw i warzyw: oregano, rozmarynu, kolendry, natki pietruszki, pieprzu cayenne, kurkumy, szalotki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
60,67zł |
|
|
Sos sałatkowy ogrodowy Knorr ma orzeźwiający cytrynowo-ziołowy smak wspaniale komponujący się z warzywami, makaronami i ryżem w różnych kombinacjach sałatkowych. Jest niezwykle szybki i łatwy w przygotowaniu jako sos sałatkowy lub marynata np. do ryb.
|
|
|
|
|
|
|
60,67zł |
|
|
Sos sałatkowy włoski Knorr to wyjątkowa kompozycja przypraw ziołowych, wzbogacająca smak sałatek przygotowanych ze świeżych warzyw. Jest to niezwykle szybki i łatwy sposób na przygotowanie sosu typu vinaigrette.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
119,35zł |
|
|
Wydajność 58 litrów. Bardzo wydajny i jednocześnie smaczny produkt, stanowiący bazę do przyrządzania typowego dla danego regionu żurku. Swój delikatny smak zawdzięcza optymalnej słoności i prawidłowej kwasowości, charakteryzuje się delikatną nutą wędzonki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dodaje daniom głębię smaku umami (opisywanego jako "mięsny" lub "bulionowy").
Główne składniki to karmelizowana cebula i długo pieczony czosnek.
|
|
|
|
|
|
|
|
Kucharek barszcz biały instant Prymat Gastroline to popularna, staropolska zupa, która zachwyca smakiem i aromatem. Opakowanie cateringowe 1kg pozwala przygotować 18 litrów barszczu, czyli 72 porcje. Bardzo ekonomiczny produkt.
|
|
|
|
|
|
|
|
Żurek śląski Kucharek GastroLine to tradycyjna polska zupa, gęsta i sycąca w wydaniu adresowanym dla gastronomii. Wydajne opakowanie - 1 kg umożliwia przygotowanie 16,5 litra zupy, czyli 66 porcji.
|
|
|
|
|
|
|
|
Aromatyczna, pełna smaku i aromatu pasta ze świeżej bazylii, zanurzona w roślinnych olejach z solą. Dzięki sprawdzonej recepturze i uniwersalności użycia, można ją znaleźć w wielu profesjonalnych kuchniach. Znakomity dodatek do dań gorących: zup, sosów, ryb, owoców morza, mięs, warzyw, makaronów, jak i zimnych: sałatek, dipów, sosów vinaigrette. Idealnie sprawdzi się również jako składnik marynat i farszy. Dzięki wygodnej konsystencji pasty, łatwo rozprowadza się w daniu i łączy z innymi składnikami.
|
|
|
|
|
|
|
|
Aromatyczna pasta do przyprawiania potraw.
Primerba czerwone pesto Knorr Professional to pełna smaku i aromatu kompozycja świeżej bazylii, suszonych pomidorów, czosnku, orzeszków pinii i pasty chili, zanurzonych w olejach roślinnych z solą. Dzięki sprawdzonej recepturze i uniwersalności użycia, można ją znaleźć w wielu profesjonalnych kuchniach. Doskonała do dań gorących: makaronów, sosów, ryb, owoców morza, mięs, jak i zimnych: sałatek czy dipów. Idealnie sprawdzi się również jako składnik marynat i farszy. Dzięki wygodnej konsystencji pasty, Primerba czerwone pesto Knorr Professional łatwo rozprowadza się w daniu i łączy z innymi składnikami.
|
|
|
|
|
|
|
|
Aromatyczna pasta grzybowa na bazie grzybów i warzyw, zatopionych w olejach roślinnych z solą. Dzięki sprawdzonej recepturze i uniwersalności użycia, można ją znaleźć w wielu profesjonalnych kuchniach. Idealna do zup i sosów grzybowych, risotta, farszy (np. do pierogów), tart czy zapiekanek. Dzięki wygodnej konsystencji pasty łatwo rozprowadza się w daniu i łączy z innymi składnikami.
|
|
|
|
|
|
|
|
Aromatyczna pasta ziołowa do przyprawiania potraw, której podstawę stanowi świeży tymianek konserwowany w olejach roślinnych z solą. Zapewnia bogaty, skoncentrowany smak i aromat świeżego tymianku przez cały rok. Polecana do wszelkich dań gorących (zup, sosów, ryb i owoców morza, mięs, warzyw, makaronów) i zimnych (sałatek, dipów, sosów vinaigrette, składnik marynat i farszy).
|
|
|
|
|
|
|
|
Aromatyczna pasta ziołowa do przyprawiania potraw, której podstawę stanowią świeże, typowe dla kuchni włoskiej zioła oraz przyprawy konserwowane w olejach roślinnych z solą. Zapewnia bogaty, skoncentrowany smak i aromat świeżych ziół przez cały rok. Polecana do wszelkich dań gorących (zup, sosów, ryb i owoców morza, mięs, warzyw, makaronów) i zimnych (sałatek, dipów, sosów vinaigrette, składnik marynat i farszy).
|
|
|
|
|
|
|
|
Wydajność 45 litrów. Ma naturalny, aromatyczny, wołowy, zbalansowany pod względem słoności smak, co daje możliwość doprawiania zupy/sosu zgodnie z własnym upodobaniem. Może być stosowany jako podstawa do zup i sosów, jako przyprawa do gotowania oraz składnik marynat. Bez dodatku konserwantów i sztucznych barwników.
|
|
|
|
|
|
|
|
Wydajność: 5 litrów. Śmietanowo-serowy sos z lekką nutką boczku wędzonego. Idealny sos do kuchni włoskiej oraz ryżu, ryb, mięs i warzyw.
|
|
|
|
|
|
|
|
Wydajność: 14 litrów. Szybki i prosty sposób na przyrządzenie klasycznego ciemnego sosu. Wspaniała głębia smaku i rumiany kolor.
|
|
|
|
|
|
|
|
Wydajność: 14 litrów. Zbalansowany smak do kreatywnego wykończenia przez szefa kuchni, aplikacja na gorącą wodę pozwala skrócić czas przyrządzania sosu. Idealny do przyrządzania kaczek i dzikiego ptactwa; nadaje wyrazisty smak potrawom. Nie zawiera glutaminianu sodu ani konserwantów.
|
|
|
|
|
|
|
|
Wydajność: 9 litrów. Intensywny, mięsny smak pieczeni,. Dzięki konsystencji pasty, błyskawicznie się rozpuszcza, idealny do zastosowania w standardowej aplikacji, jak również jako baza do tworzenia własnych sosów, wedle upodobań szefa kuchni.
|
|
|
|
|
|
|
|
100% naturalnych składników. Opakowanie 500 g to aż 5 litrów klasycznego sosu do sałatek. Wystarczy wymieszać 100 g produktu z zimną wodą, octem i olejem. Całkowicie roślinny skład Sosu klasycznego Knorr pozwoli ugościć alergików i osoby, które unikają produktów odzwierzęcych.
|
|
|
|
|
|
|
|
100% naturalnych składników. Opakowanie 550 g to aż 5 litrów kremowego sosu. Wystarczy zmiksować produkt z wodą, octem i olejem – i sos gotowy. Naturalny skład Sosu kremowego Knorr gwarantuje jego autentyczny, wyrazisty smak.
|
|
|
|
|
|
|
|
100% naturalnych składników. Całkowicie roślinny skład. Intensywny aromat papryki, natki pietruszki i świeżo siekanego czosnku podkreśli smak każdej sałatki. Opakowanie 500 g to aż 5 litrów paprykowego sosu do sałatek. Wystarczy wymieszać 100 g produktu z zimną wodą, octem i olejem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Niezawodny sposób na wykwintną kremową zupę ze szlachetnych kurek. Jest idealna do zup i sosów z dodatkiem kurek zarówno świeżych jak i mrożonych. Stanowi znakomitą bazę lub przyprawę, może zastąpić lub podkreślić obecność grzybów w daniu. Dzięki niej wyśmienite dania z kurek mogą być obecne w menu przez cały rok.
|
|
|
|
|
|
|
|
Wydajność 20 litrów. Tradycyjny żurek o zbalansowanej kwaśności i właściwej konsystencji, doskonały jako przyprawa do żurku, może stanowić alternatywę dla klasycznego zakwasu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Tradycyjny żurek o zbalansowanej kwaśności i właściwej konsystencji, doskonały jako przyprawa do żurku, może stanowić alternatywę dla klasycznego zakwasu. Wydajność: 43 litry; ilość porcji: 215 x 200 ml; dozowanie: 70g na 1 litr wody.
|
|
|
|