Z włoszczyzny, cebuli i przypraw ugotować esencjonalny wywar. Sandacza lekko posolić wewnątrz, włożyć do brytfanki i zalać przecedzonym i ostudzonym wywarem, tak aby był całkowicie przykryty. Gotować na małym ogniu, pod przykryciem ok. 15-20 minut. Masło roztopić (nie rumienić), dodać drobno posiekane jajka i wymieszać. Gorącą rybę ułożyć na ogrzanym półmisku, skropić sokiem z cytryny i polać masłem z jajkiem.
3065 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'rsd.ax.sort_order' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT
select distinct a.products_id, a.products_image, ad.products_name from articles_xsell ax, products a, products_description ad where ax.articles_id = '83' and ax.xsell_id = a.products_id and a.products_id = ad.products_id and ad.language_id = '4' and a.products_status = '1' order by ax.sort_order asc limit 6