Filety pokroić na cztery części, posolić, skropić cytryną i odstawić na ok. 15 min. Pomidory pokroić w plasterki, a dymkę w krążki. Do nasmarowanej masłem żaroodpornej formy włożyć rybę razem z pomidorami i dymką. Z masła i mąki zrobić jasną zasmażkę, rozprowadzić bulionem i mlekiem, zagotować, doprawić solą i pieprzem. Do sosu dodać koperek, musztardę i serek topiony. Podgrzać aż ser się stopi. Polać sosem ułożoną rybę wstawić do gorącego piekarnika i zapiekać 30 minut w temp. 220 st.C. Podawać z ryżem.
3065 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'rsd.ax.sort_order' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT
select distinct a.products_id, a.products_image, ad.products_name from articles_xsell ax, products a, products_description ad where ax.articles_id = '81' and ax.xsell_id = a.products_id and a.products_id = ad.products_id and ad.language_id = '4' and a.products_status = '1' order by ax.sort_order asc limit 6