|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
Bogata mieszanka warzywna, stosowana jako panierka lub posypka do kotletów, steków soute czy pałek z kurczaka, a także do grilla.
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
Mieszanka peklująca, stosowana w procesach technologicznych przemysłu mięsnego.
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
Skład: papryka, gorczyca, chilli, kminek, kolendra, cebula, czosnek, tymianek i sól.
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
Przyprawa do mięsa mielonego nadaje się doskonale do różnego rodzaju klopsów, pieczeni rzymskiej i innych tego typu potraw. Jest to mieszanka suszonych warzyw i przypraw naturalnych skomponowanych specjalnie do mielonego mięsa.
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
Dzięki dodatkowi owocu jałowca przyprawa ma oryginalny, gorzko- słodki, balsamiczny smak. Przygotowaną potrawę posmarować Przyprawą do szaszłyków wymieszaną z olejem.
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
Mieszanka ziół i przypraw skomponowana tak, aby wydobyć z wołowiny jej charakterystyczny smak.
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
Skład: sól, cebula, kminek, chili, papryka słodka, czosnek, cukier. Nie zawiera glutaminianu sodu.
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
Kompozycja czosnku, papryki słodkiej i ostrej, ziela angielskiego, liści laurowych, kolendry, pieprzu czarnego, majeranku, gorczycy białej oraz jałowca, który nada potrawie korzenno- leśny aromat.
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
Uniwersalna przyprawa do zup, sosów, ryb, gotowanych i pieczonych potraw mięsnych o intensywnym paprykowym aromacie i smaku.
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
Skład: gorczyca, kolendra, kminek, papryka ostra, liście laurowe, ziele angielskie, gałka muszkatołowa, susz cebuli, czosnku i marchwi oraz minimalna ilość soli. Wzbogaca smak i aromat tradycyjnych, dań kuchni polskiej.
|
|
|
|
|