Półmisek mięs z marynatami 
Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Sklep » Przepisy na Wielkanoc » Półmisek mięs z marynatami

Półmisek mięs z marynatami

Przepis wg Kamis

Składniki:

Mięso posypać czosnkiem wymieszanym z pieprzem i solą. Schab środkowy dodatkowo obtoczyć w majeranku, natomiast karkowy - w kminku. Boczek zaś obłożyć plastrami cebuli. Następnie odstawić do lodówki na 1-2 dni. Po tym czasie każdy rodzaj mięsa piec osobno około 1 godziny w temp. 180 st.C, po czym ostudzić i wstawić do lodówki na kilka godzin. Podawać z chrzanem i ćwikłą.

comments powered by Disqus

3065 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'rsd.ax.sort_order' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT

select distinct a.products_id, a.products_image, ad.products_name from articles_xsell ax, products a, products_description ad where ax.articles_id = '124' and ax.xsell_id = a.products_id and a.products_id = ad.products_id and ad.language_id = '4' and a.products_status = '1' order by ax.sort_order asc limit 6

[TEP STOP]