Pieczeń z karkówki w marynacie staropolskiej 
Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Sklep » Przepisy na Wielkanoc » Pieczeń z karkówki w marynacie staropolskiej

Pieczeń z karkówki w marynacie staropolskiej

Przepis wg Kamis

Składniki:

  • 1,5 kg karkówki
  • 4-6 ząbków czosnku
  • 3 torebki marynaty staropolskiej
  •  1/2 szklanki oleju
  • 1 szklanka wytrawnego, czerwonego wina

Wykonanie:

Marynatę rozprowadzić z winem i olejem. Mięso umyć, natrzeć rozgniecionym czosnkiem i włożyć do marynaty. Odstawić na min. 12 h. Piec w temp. 180 st.C przez 1,5 – 2 h.

comments powered by Disqus

3065 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'rsd.ax.sort_order' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT

select distinct a.products_id, a.products_image, ad.products_name from articles_xsell ax, products a, products_description ad where ax.articles_id = '123' and ax.xsell_id = a.products_id and a.products_id = ad.products_id and ad.language_id = '4' and a.products_status = '1' order by ax.sort_order asc limit 6

[TEP STOP]