Panga pieczona w folii z pieprzem cytrynowym 
Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Sklep » Dania z ryb » Panga pieczona w folii z pieprzem cytrynowym

Panga pieczona w folii z pieprzem cytrynowym

Przepis wg Raj Smakosza

Składniki:

Filety umyć, posolić i przyprawić pieprzem cytrynowym. Pieprz cytrynowy nadaje rybie wstapaniełgo aromatu i cytrynowego posmaku. Tak przygotowane filety zawinąć w folię aluminową, ułożyć na blaszce lub w naczyniu żaroodpornym i piec w piekarniku 20 - 30 minut w temperaturze 180 st. C.

Ryba upieczona w folii będzie miękka i soczysta. Podawać z gotowanymi ziemniakami i brokułem lub surówką wg uznania.

comments powered by Disqus

3065 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'rsd.ax.sort_order' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT

select distinct a.products_id, a.products_image, ad.products_name from articles_xsell ax, products a, products_description ad where ax.articles_id = '20' and ax.xsell_id = a.products_id and a.products_id = ad.products_id and ad.language_id = '4' and a.products_status = '1' order by ax.sort_order asc limit 6

[TEP STOP]