 |
|
 |
Lavazza Crema e Aroma BLUE, wcześniej Crema e Aroma Espresso to udoskonalona wersja bardzo popularnej kawy Crema e Aroma. Długo wyczuwalny smak i zdecydowany posmak espresso. Charakteryzuje się piękną pianką długo utrzymującą się na powierzchni.
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
Lavazza Crema e Aroma bardzo popularna ziarnista kawa o długo wyczuwalnym smaku i delikatnym posmaku espresso. Charakteryzuje się bardzo wyrazistym smakiem i głębokim smakiem oraz długo utrzymującą się pianką.
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
Wcześniej Lavazza L'espresso Gran Aroma - teraz w nowej odsłonie.
Delikatna, aromatyczna, 100% Arabica.
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
Nowa odsłona kawy Lavazza Caffe Espresso. .100% Arabica. Najwyższą jakość zawdzięcza ziarnom pochodzącym z centralnej Ameryki i Brazylii. Kawa o pełnym, wyważonym, bardzo wykwintnym smaku. Palona na styl włoski cechuje się mocnym naparem, a po wypiciu - mocno wyczuwalnym posmakiem.
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
Wyjątkowa mieszanka brazylisjkich ziaren Arabica oraz indonezyjskich ziaren Robusta. Stworzona specjalnie do espresso o słodkawym i aksamitnym zapachu oraz delitaknym smaku. Doskonała również do Cappuccino oraz Latte Macciatto. Kawa przeznaczona głównie dla kawiarni i restauracji. 70 % Arabica, 30 % Robusta
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
100% najwyższej jakości ziaren Arabiki pochodzących z terenów południowej i centralnej Ameryki oraz Afryki. Delikatna, posiadająca bogaty smak i aromat. Skład: 100% Arabika
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
100% najwyższej jakości ziaren Arabiki pochodzących z terenów południowej i centralnej Ameryki oraz Afryki. Delikatna, posiadająca bogaty smak i aromat.
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
100% najwyższej jakości ziaren Arabiki pochodzących z terenów południowej i centralnej Ameryki oraz Afryki. Delikatna, posiadająca bogaty smak i aromat.
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
Pełna i łagodna kawa, która łączy w sobie duszę południowej Ameryki z sercem Afryki. Mieszanka kilku odmian robust afrykańskich nadaje kawie czekoladowy aromat, podczas gdy naturalna arabika, pochodząca z plantacji brazylijskich czyni ją słodką.
|
|
|
|