Królika opłukać, osuszyć, usunąć błonki i tłuszcz, oddzielić comber, udka i łopatkę; comber przekroić na 3-4 kawałki. Kminek wymieszać z musztardą. W brytfannie rozgrzać masło. Mięso posolić i oprószyć pieprzem, natrzeć połową musztardy z kminkiem. Ułożyć w brytfannie, wstawić do piekarnika i piec w temperaturze 200-250 stopni ok. 30 minut. Następnie podlać mięso winem i rosołem i dusić do miękkości ok. 45 min. Fasolkę umyć, usunąć włókna, zalać osolonym wrzątkiem, dodać cząber i gotować ok. 3 minuty aż do momentu wrzenia. Odcedzić, posolić i oprószyć pieprzem, podzielić na porcje po 7-10 strączków, każdą owinąć w plasterki boczku i włożyć do brytfanny z królikiem miej więcej 30 minut przed końcem duszenia. Gotowe mięso i fasolkę włożyć na ogrzany półmisek i odstawić w ciepłe miejsce. Sos przecedzić przez sitko, odparować do połowy, dodać resztę musztardy, cukier i śmietanę, doprawić kilkoma kroplami sosu Worchester i podawać oddzielnie.
3065 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'rsd.ax.sort_order' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT
select distinct a.products_id, a.products_image, ad.products_name from articles_xsell ax, products a, products_description ad where ax.articles_id = '113' and ax.xsell_id = a.products_id and a.products_id = ad.products_id and ad.language_id = '4' and a.products_status = '1' order by ax.sort_order asc limit 6