1 kasztan kandyzowany pokrojony na małe kawałeczki (do dekoracji)
Przygotować piankę z mleka i odstawić ją na bok. Wymieszać puree kasztanowe z ciepłym mlekiem. Melanż umieścić w naczyniu, w którym będzie serwowana kawa. Umieścić bezpośrednio pod kapnikiem ekspresu i zaparzyć kawę. Na górze umieścić wcześniej przygotowaną piankę i posypać pokrojonym kasztanem kandyzowanym.
3065 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'rsd.ax.sort_order' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT
select distinct a.products_id, a.products_image, ad.products_name from articles_xsell ax, products a, products_description ad where ax.articles_id = '48' and ax.xsell_id = a.products_id and a.products_id = ad.products_id and ad.language_id = '4' and a.products_status = '1' order by ax.sort_order asc limit 6