Kabaczka obrać ze skóry, pokroić na plastry około 1 cm grubości, wydrążyć gniazda nasienne, aby pozostało coś na kształt oponek. Na patelni rozgrzać tłuszcz. W jednym naczyniu rozmącić jajka, w drugim pomieszać składniki panierki, czyli bułkę tartą i przyprawy. Plastry kabaczka moczyć w jajku, obtaczać w panierce, smażyć na złoty kolor na patelni. Po usmażeniu osuszyć nadmiar tłuszczu na papierowym ręczniku. Można podawać z ketchupem, choć same smakują rewelacyjnie.
3065 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'rsd.ax.sort_order' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT
select distinct a.products_id, a.products_image, ad.products_name from articles_xsell ax, products a, products_description ad where ax.articles_id = '200' and ax.xsell_id = a.products_id and a.products_id = ad.products_id and ad.language_id = '4' and a.products_status = '1' order by ax.sort_order asc limit 6