Indyk w tajskim sosie curry 
Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Sklep » Dania z drobiu » Indyk w tajskim sosie curry

Indyk w tajskim sosie curry

Przepis wg Kamis

Składniki:

1. Piersi z indyka pokrój w paseczki i smaż przez 2 minuty na gorącym oleju.

2. Zawartość opakowania dokładnie wymieszaj z 50ml wody (1/5 szklanki) i dodaj do mięsa.

3. Następnie dodaj mleko kokosowe.

4. Całość duś pod przykryciem przez około 7 minut od czasu do czasu mieszając.

5. Gorące danie podawaj z ryżem.

Smacznego!

Nasze propozycje: Dla urozmaicenia smaku do podsmażonego indyka możesz dodać zieloną fasolkę szparagową.

comments powered by Disqus

3065 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'rsd.ax.sort_order' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT

select distinct a.products_id, a.products_image, ad.products_name from articles_xsell ax, products a, products_description ad where ax.articles_id = '36' and ax.xsell_id = a.products_id and a.products_id = ad.products_id and ad.language_id = '4' and a.products_status = '1' order by ax.sort_order asc limit 6

[TEP STOP]