cukier brązowy lub gruby cukier do wypieków do posypania
Wykonanie:
Ciasto francuskie kroimy na kwadraty - 4 paski wzdłuż, 6 w poprzek. Na każdym kwadracie układamy kawałek brzoskwini (połówkę kroimy mniej więcej na 6-9 kawałków). Sklejamy naprzeciwległe rogi ciasta, aby powstała "kopertka", układamy na blasze na papierze do pieczenia. Smarujemy rozkłóconym jajkiem i posypujemy grubym cukrem lub cukrem brązowym. Pieczemy z nawiewem 10-15 minut, aż nabiorą złocistego koloru.
3065 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'rsd.ax.sort_order' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT
select distinct a.products_id, a.products_image, ad.products_name from articles_xsell ax, products a, products_description ad where ax.articles_id = '182' and ax.xsell_id = a.products_id and a.products_id = ad.products_id and ad.language_id = '4' and a.products_status = '1' order by ax.sort_order asc limit 6