Bigos 
Wyróżnienie w Rankingu Sklepów Internetowych 2015 w kategorii Żywność
Sklep » Przepisy na Boże Narodzenie » Bigos

Bigos

Przepis wg Kamis

Składniki:

Kapustę posiekać, zalać wrzątkiem i gotować bez przykrycia ok. 1,5 godziny. Namoczyć śliwki. Mięso ugotować w lekko osolonej wodzie. Kapustę odcedzić, dodać pokrojone w kostkę mięso, kiełbasę i śliwki. Całość zalać wywarem mięsnym, dodać przyprawę i gotować na małym ogniu 2-3 godziny często mieszając. Następnego dnia odgrzać, podawać z pieczywem. Dodanie szklaneczki czerwonego, wytrawnego wina uatrakcyjni smak bigosu czyniąc go bardziej wykwintnym.

comments powered by Disqus

3065 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in SELECT list, references column 'rsd.ax.sort_order' which is not in SELECT list; this is incompatible with DISTINCT

select distinct a.products_id, a.products_image, ad.products_name from articles_xsell ax, products a, products_description ad where ax.articles_id = '58' and ax.xsell_id = a.products_id and a.products_id = ad.products_id and ad.language_id = '4' and a.products_status = '1' order by ax.sort_order asc limit 6

[TEP STOP]